01_NIBW.jpg
       
     
Not If But When
       
     
03_NIBW.jpg
       
     
05_NIBW.jpg
       
     
01_NIBW.jpg
       
     
Not If But When
       
     
Not If But When

To create a direct connection between community members and their new community center, personal objects either donated by individuals or photographed by the artist will be collected, transformed, and attached directly to the building.

At the most visible part of the building, the glazing will display a graphic series of doors, one within each of 20 bays, expressing the building as a portal to change.

At the building’s three entrances, indentations within the exterior walls will contain small bronze boxes with sculpturally transformed objects placed within. The small scale of these small boxes expresses a sense of intimacy and personal aspirations.

(Photography by Matthew Salenger.)

03_NIBW.jpg
       
     
05_NIBW.jpg